• decembar

    14

    2021
  • 75
  • 0
ПАЖЉИВКО ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ У БОРУ

ПАЖЉИВКО ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ У БОРУ

Свесни проблема безбедности деце у саобраћају удружење родитеља Бебиронче у сарадњи са ГИС удружењем Србије и Агенцијом за безбедност саобраћаја Р. Србије је покренуло низ едукативних радионица за предшколце у Бору и донирало комплет књига и бојанки „Пажљивко“ за предшколску установу Бамби.

Ова акција удружења родитеља Бебиронче има за циљ да представи саобраћајне игре и цртане филмове, који на забаван, али и едукативан начин, могу помоћи деци да савладају правила саобраћаја, и родитељима да успешно уведу децу у један тако сложени саобраћајни систем, у коме се често ни одрасли потпуно не сналазе.

Едукативне радионице на забаван начин кроз игру, цртане филмове, цртање и бојење ће одржати Игор Велић, мастер инж. саобраћаја испред ГИС удружење Србије. Агенција за безбедност саобраћаја је осмислила велики број едукативног садржаја у виду бојанки, цртаних филмова, игрица, књига, песама, постера, али и радних листова и распореда часова, који на одличан начин пружају сва неопходна знања о безбедном учествовању у саобраћају.

На следећем линку, можете бесплатно преузети материјале за саобраћајно васпитање и образовање деце: pazljivko.rs/materijali

ГИС удружење Србије је наградило комплетом „Пажљивко“ грађане Бора који су активно учествовали у јачању безбедности саобраћаја у свом граду преко мобилне апликације, у виду качења саобраћајних проблема са предлогом мера.

Придружите се и ви јачању безбедности саобраћаја у свом граду: sigurnestaze.com/web/vesti/22/prijavi-saobracajni-problem-u-gradu.htmlУ склопу ове акције која ће трајати до 10. марта удружење родитеља Бебиронче ће у четвртак 20.02.2020. год. са почетком у 18h у Народној библиотеци у Бору одржати јавну трибину: „Безбедност деце и младих у саобраћају на територији града Бора“.

На конференцији чији је назив „Подаци и е-Управа: Искра за будућност“ коју UNDP и Канцеларија за информационе технологије и електронску управу организују 6. марта 2020 године биће презентован пројекат, сајт и мобилна апликација www.sigurnestaze.com.

На конференцији ће испред ГИС удружења Србије говорити Игор Велић, мастер инж. саобраћаја.

© Copyright 2021 Auto Škola Stop 019 by eDizajn